• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Nieuwsoverzicht
Nieuwsarchief
Persberichten
 

Compact Rent BV neemt meerdere Liebherr wielladers in gebruik  |  26-2-2019

Recent heeft de firma Compact Rent BV uit Beneden-Leeuwen meerdere Liebherr wielladers van het type L506 en L508 afgenomen. Ook zijn er verschillende Ammann producten aangeschaft!Compact Rent behoort, met een verhuurvloot van ruim 300 machines, tot de grootste verhuurders van grondverzetmachines zonder machinist in Nederland. Met een netwerk van meerdere verhuurpunten door heel Nederland kan Compact Rent iedere klant snel van de juiste machine voorzien. De zorgvuldig opgebouwde verhuurvloot bestaat uit jonge representatieve grondverzetmachines van 900 kg t/m 23 ton met alle daarbij behorende uitrustingsstukken. Kortom, een prachtig bedrijf met echte Liebherr-kwaliteit in haar verhuurvloot! Binnenkort worden de eerste machines in gebruik genomen.

Wij wensen Compact Rent BV heel veel draaiplezier met de machines!

Bent u benieuwd naar wat Wynmalen & Hausmann voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via info@wynmalenhausmann.nl of bekijk hier ons aanbod in wielladers!


?