• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Onderdelen
Originele onderdelen
Ruil en revisie onderdelen
MyLiebherr
Gebruikte onderdelen
Olie en smeermiddelen
Klanten service
 

MyLiebherr

Uw gratis online Liebherr Portaal. Actuele onderdelen informatie op uw telefoon, tablet of PC. 24 uur per dag.

Digitale onderdelen webshop
Via het internet snel en eenvoudig onderdelen bestellen voor uw machines.Opgezochte onderdelen voeg je eenvoudig toe aan het winkelmandje. Dit kunt u direct doorsturen als aanvraag van een offerte of bestelling naar uwlokale servicepartner. Daarnaast is MyLiebherr een handig naslagwerkwaarin alle transacties automatisch worden opgeslagen.

Op MyLiebherr zijn diverse toepassingenbeschikbaar voor uw bedrijf
Registreer uw producten bij uw Liebherr-servicepartner zodat u documentenkunt downloaden. Vervolgens kunt u naar de onderdelencatalogus vanuw machines gaan en de benodigde onderdelen direct online bestellen.Met de navigatiebalk kunt u altijd gemakkelijk tussen de afzonderlijketoepassingen wisselen.

MyLiebherr catalogus
Uw machine wordt op serienummer gekoppeld aan uw account. Indiengewenst voegt u ook uw eigen machine nummer toe. Zo beschikt u altijdover de juiste en meest actuele onderdeel informatie.
Dankzij de eenvoudige navigatie krijgt u een gestructureerd overzicht mettekeningen, stuklijsten en aantallen. Ook zit er een handige zoekfunctie in.Bovendien heeft u met MyLiebherr meestal ook direct toegang tot de handleidingvan uw machine.

Uw voordelen in een oogopslag
• Individueel beheer van uw machines
• Eenvoudig contact opnemen met uw Liebherr-servicepartner
• Online toegang tot de meest actuele onderdelendocumentatievan uw machine
• Directe en handige besteloptie bij uw Liebherr-servicepartner

Voor meer informatie kunt u hier de leaflet downloaden.