• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Onderdelen
Originele onderdelen
Ruil en revisie onderdelen
MyLiebherr
Gebruikte onderdelen
Olie en smeermiddelen
Klanten service
 

Klanten service


“W&H Aftersales, de levenspartner voor uw machine”


Onderdelen
Zo leveren wij alle benodigde onderdelen van uw machine. We beschikken over een ruime voorraad originele onderdelen van Liebherr en Ammann. We maken gebruik van de modernste logistieke faciliteiten en systemen zodat de onderdelen snel en zorgvuldig op de plaats van bestemming worden gebracht. Levering per nachtkoerier is ook mogelijk. Naast de levering zorgen onze monteurs op deskundige wijze voor reparatie, onderhoud en revisie van de onderdelen. Wij adviseren u en denken graag met u mee over de toepassingsmogelijkheden, het onderhoud of de aanpassing van uw machine. We zijn betrokken bij het optimaliseren van de processen binnen uw bedrijf. Dat doen we met passie vanuit onze jarenlange ervaring, steeds weer aangevuld met up-to-date kennis en inzichten en de laatste technologie.

Keuring, inspectie, kwaliteit
In ons full servicepakket zit ook de zorg voor kwaliteitsnormen en keuringsaspecten van uw machine. Dat doen wij door u te adviseren over zaken als beveiliging en veiligheid: keuringen, alarmsystemen en camerasystemen.

Aan- en opbouwen
Wilt u aanpassingen of extra functies toevoegen aan de toch al meest complete machines in deze markt, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen we deze aanpassingen veelal in onze eigen werkplaats realiseren, vanzelfsprekend met originele onderdelen van de fabrikanten.

Servicedienst
Tenslotte beschikken we over een zeer professionele servicedienst, die uiteraard ook buiten reguliere uren en in de weekenden tot uw beschikking staat vanuit de vestiging in uw buurt.


Storingsdienst W&H Heteren
Storingsdienst W&H Nemaasko
Storingsdienst W&H Pelle Service
Storingsdienst W&H Hoogerheide
Storingsdienst W&H Purmerend
T +31 (0)26 4790518
T +31 (0)495 745999
T +31 (0)547 333039
T +31 (0)164 614444
T +31 (0)299 463722