• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Nieuwsoverzicht
Nieuwsarchief
Persberichten
 

MyLiebherr uw online portaal voor aftersales informatie  |  2-2-2018

Met MyLiebherr heeft u altijd rechtstreeks toegang tot de meest actuele onderdeel informatieVia het internet krijgt u snel en eenvoudig toegang tot de onderdelen boeken van uw machines. 

Zonder kosten meer service;het gebruik van dit portaal is kosteloos.
Als W&H service partner dragen wij graag bij aan een verdere verbetering van onze servicegraad.


Welk informatie biedt MyLiebherr
- via internet onderdelen info op telefoon, tablet en pc
- altijd up- to date onderdeel informatie
- rechtstreeks contact met W&H service partner
- direct bestellen van onderdelen is mogelijk, 
   tevens naslagwerk voor uw bestellingen
- meerdere gebruikers met persoonlijke bevoegdheden
- de informatie is beschikbaar in Engels en Duits
- toegang tot de gebruikershandleiding


Voor wie is deze service; voor eigenaren van een machine. Er wordt een direkte koppeling gemaakt tussen eigenaar en machine. Het serienummer is uniek. Zo beschikt u altijd over de juiste fabrieksinformatie.

Hiernaast staat als voorbeeld een screenshot uit de online catalogus.
 

Aanmelden
dit is rechtstreeks mogelijk.
Het aanmaken van uw persoonlijke account is eenvoudig en zo gebeurt. Dit is mogelijk via deze link  aanmelding MyLiebherr


Voor aanvullende informatie kunt u ook mailen naar parts@wynmalenhausmann.nl of neem contact
op via telefoonnummer  026-4790512