• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Nieuwsoverzicht
Nieuwsarchief
Persberichten
 

Demolition Day 2022  |  31-8-2022

Wynmalen & Hausmann NV sponsor van Demolition day 2022Wynmalen &  Hausmann NV sponsor van Demolition day 2022

Als innovatieve leverancier van sloop- en recyclingmachines heeft Liebherr een breed producten-assortiment afgestemd op de eisen die de sloopwereld stelt.

In Nederland worden deze machines en bijbehorende services geleverd door de 6 regionale vestigingen van Wynmalen & Hausmann NV.


Op diverse locaties in Nederland kunt u op: 17 september 2022
een indruk opdoen van het gebruik en de praktische voordelen van het Liebherr sloopmaterieel.
Slopersvereniging VERAS organiseert dan namelijk in het gehele land Demolition day 2022.

www.demolitionday.nl


 

Via onderstaande link kunt u alle locaties bij u in de buurt zien

www.demolitionday.nl/ontdek-de-locaties

 

U kunt zich (gratis) aanmelden door op de betreffende locatie te drukken en ontvangt dan automatische een bevestigingsmail.

Van harte aanbevolen en van harte welkom!