• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Nieuwsoverzicht
Nieuwsarchief
Persberichten
 

Zomer Aktie Liebherr onderdelen   |  24-6-2019

Tijdelijk een gratis Liebherr mok of smartphone houder bij een bestelling van servicepakketten/filtersets en smeermiddelenTijdens de bouwvak periode komen veel machines terug uit het werk. Dan is het tijd voor groot onderhoud.
Om het gemak en de kwaliteit van de Liebherr servicepakketten en smeermiddelen extra onder de aandacht te brengen geven wij er in juli en augustus een leuke Liebherr gift bij. Bovendien bent u met originele onderdelen van Liebherr altijd verzekerd van de perfecte pasvorm doordat deze speciaal ontwikkeld zijn voor uw machine.

De primaire taak van filters is om vloeistoffen en lucht van vuil en vocht te ontdoen. Zo worden componenten beschermend tegen overmatige slijtage. Originele filters bieden een goede pasvorm, voldoende vuilopname capaciteit en geringe stromingsweerstand. Dit draagt ook bij aan verlaging van de operationele kosten van uw machine.

Wilt u ook gebruik maken van deze Liebherr onderdelen aktie?

Neem contact op met de vestiging bij u in de regio

W&H Heteren Bert van Domselaar 026-4790513 / parts@wynmalenhausmann.nl
W&H Nemaasko Jack Coenen 0475-439235 / parts@nemaasko.nl
W&H Hoogerheide Fred Aanraad 0164-611906 / parts@bouwmachines-hoogerheide.nl
W&H Smedes Johannes Kooistra 0511-521491 / magazijn@wh-smedes.nl
W&H Pelle Roy Workel 0547-335218 / parts@pelleservice.nl
W&H Purmerend Hans Schwencke 0299-463718 / purmerend@wynmalenhausmann.nl

*deze aktie loopt tot van 1 juli tot en met 31 augustus 2019 zo lang onze voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met eventuele andere afspraken.