• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Onderdelen
Originele onderdelen
Ruil en revisie onderdelen
Parts 24 (online parts)
Gebruikte onderdelen
Olie en smeermiddelen
Klanten service
 

Parts 24 (online parts)

Wilt u liever uw bestellingen en informatie met betrekking tot Liebherr machines helemaal online doen? Dan kunt u dat hier doen met het LIEBHERR P@rts24 systeem. Hierin kunt u rechtstreeks alle actuele onderdeelinformatie van al uw machines opvragen. Hier kunt u ook 24 uur per dag uw Liebherr onderdelen bestellen. Daarnaast vindt u in het systeem technische tekeningen en data van uw machine. P@rts24 is vanaf iedere computer toegankelijk. Het aanmelden is eenvoudig en voor eigenaren van Liebherr machines gratis.
  
De voordelen van Liebherr P@rts24 zijn:

1. 24/7 altijd en overal toegang tot de actuele onderdelen catalogus
2. geïntegreerde webshop, snel en eenvoudig direct onderdelen bestellen
3. inzicht in uw eigen onderdelenhistorie en opgeslagen bestellingen
4. onderdelenlevering via eigen regionale Liebherr dealer
5. gratis aanmelding voor eigenaren van Liebherr machines
6. meerdere gebruikers per account mogelijk

Een demonstratievideo vindt u hieronderMocht deze video u niet de antwoorden geven op uw vragen, dan vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en of het systeem voor uw situatie de beste keuze is. Wilt u uiteindelijk gebruik maken van P@rts24, dan verzorgen wij voor u natuurlijk de aanmelding. Voor meer informatie, neem contact op met onze vestiging bij u in de buurt of mail naar parts@wynmalenhausmann.nl.